Cannabis Medicinal – Semneaza petitia !!! Online Subtitrat

Data Lansare:

n/a


Limba Audio:

n/a


Genul:

Documentare


Durata:

n/a


IMDB Rating:

n/a


Subtitrat:

subtitrat în Limba Română

  • Server Netu
  • Server Vidload

Descriere Cannabis Medicinal – Semneaza petitia !!!

SEMNEAZA SI TU PETITIA https://www.petitieonline.com/canabis_in_scop_medicinal_in_romania . Mii de români ar putea beneficia de acest tratament util în cancer, epilepsie, scleroză multiplă, stres posttraumatic sau boala Parkinson. Însă legislaţia vagă face ca acesta să lipsească de pe piaţă.
Costin Militaru, medic generalist: În România, legea e aşa un pic în ceaţă. Există o legislaţie foarte bine pusă la punct atât în România, cât şi în Europa, pe utilizarea cannabisului în scop industrial sau alimentar. Când vine vorba de utilizarea cannbisului în scop medicinal, nu mai există nimic.
În 2009, durerile insuportabile l-au adus pe Lucian la camera de gardă a unui spital bucureştean. Investigaţiile au arătat că avea cancer testicular, cu metastaze la plămâni şi la gât. A refuzat, iniţial, tratamentul şi a apelat la metode alternative. Starea lui s-a agravat rapid. Au urmat nu mai puţin de şase cicluri de chimioterapie. Un adevărat chin din cauza efectelor adverse. A reuşit să suporte tratamentul contra cancerului, doar pentru că a aflat la timp de uleiul de cannabis.
Costin Militaru, medic generalist: Faci chimioterapie şi ştim cu toţii că de la chimioterapie vomiţi tot ce mănânci a doua zi. E, cannabisul inhibă această stare de rău, inhibă acea amorţeală pe care o are, nu ştiu dacă ştiţi, dar după ce ai făcut o doză de chimioterapie, tu nu mai simţi gust, nu mai simţi miros, nu mai simţi nimic, pentru că eşti otrăvit. Cannabisul blochează efectele aceastea secundare.